Garanties en zekerheden

Nederlandse kwaliteit en betrouwbaarheid

JM Holiday is opgericht door een toerisme professional die jarenlang in het toerisme voor de grote bekende touroperators/reisorganisaties heeft gewerkt en daarom exact weet hoe een vakantie organiseren en uitvoeren werkt. (Judith Muijen). En dat is precies de reden waarom JM Holiday staat voor kwaliteit en de beste service. Wij leveren vanuit Bodrum al meer dan 20 jaar Nederlandse kwaliteit en betrouwbaarheid, maar wel met de Turkse en mediterrane ‘insider’ kennis van het land en de vele andere bekende mooie Europese bestemmingen.

Uniek
Wat JM holiday uniek maakt is dat met alle partijen is afgesproken dat de vakantie tot 2 weken voor vertrek kosteloos geannuleerd mag worden indien de kanker onverhoeds terugkomt van de reiziger die in remissie is.

Betrouwbare partner
Wij staan voor eerlijk en correct te werk gaan. Als er zich een calamiteit voordoet ter plaatse dan zorgt JM Holiday voor een passende oplossing en komt haar verplichtingen na. Als je reis niet door kan gaan dan kijken we samen naar de beste oplossing. Dit is een persoonlijke service waardoor je zeker weet dat er op een goede manier met je meegedacht wordt.