Privé Trips en Tours

Wil je een privé-excursie en/of tour boeken? Of liever mee met een groepsexcursie? Alles kan! JM Holiday werkt samen met een gerenommeerd agentschap dat een A-certificaat in bezit heeft en aangesloten is bij TURSAB, de enige officiële reisinstantie.  Zo ben je altijd verzekerd van een goede afhandeling en een fijne dag. Contacteer Judith voor meer informatie via whatsapp; +90 5362605080 of mail naar contact@jmholiday.com.

Wine & Art Tour
Geniet van het achterland van Bodrum, waar je in een prachtige tuin van een heuse kunstenaar zijn werk leert kennen en de heerlijke wijnen van de streek gaat proeven.

Boottocht AI
Bodrum staat bekend om zijn zeilvakanties en dagtochten op de prachtige houten handgemaakte guletboten, waarmee je van baai naar baai vaart en voldoende voor anker gaat om te kunnen zwemmen. Er is hier geen golfslag, omdat de baaien de golven tegenhouden, maar een zacht zeebriesje zorgt wel voor die lekkere verkoeling bij warm weer. Het prachtige heldere water dat tussen de Griekse en Turkse heuvels door glinstert is een genot voor het oog en een pleister op je ziel. Genieten, zwemmen, rusten en lekker eten & drinken. Verhalen delen of juist zwijgen. Het kan allemaal!

Met Joy & Memory zorgt Judith voor een rustige plek op de boot zodat je verzekerd bent van voldoende ruimte, rust en gezelligheid. En omdat je een dagje all-inclusive op pad gaat is alles al voor jou geregeld en betaald, ook de lunch en de lokale drank (met en zonder alcohol. Deze dag is van 10 uur tot 17 uur en er is voldoende schaduw aan boord.

Dalyan
Het mooiste natuurgebied van Turkije ligt tussen Bodrum en de omgeving van Marmaris.

Je vertrekt ‘s morgens met de bus en komt na een mooie tocht in het bekende natuurgebied aan. Hier stap je in een vissersbootje en vaart over de Dalyan-rivier door het natuurreservaat. Je kijkt op tegen hoge bergen met schitterende koningsgraven die vroeger door de slaven gebouwd zijn! Je komt bij het beroemde schildpaddenstrand waar je mag zwemmen. De caretta caretta (reuzenzeeschildpad) zwemt rond in de Dalyan-rivier, die lijkt op de Hollandse Biesbosch. Tussendoor ga je lekker lunchen in een gezellig restaurant direct aan het water. Het hoogtepunt van de excursie is het bezoek aan het modderbad waar je je insmeert met modder. Laat dit door de zon drogen en je zult merken dat de huid zich samentrekt. Een hele bijzondere en leuke ervaring!

Pedasa Hiking
Op het schiereiland Bodrum loopt door de bossen en de heuvels een verstopte route van duizenden jaren geleden. Deze sluiproute is recent volledig herontdekt en wordt steeds populairder onder wandelaars, omdat je allerlei opgravingen tegenkomt en prachtige uitzichten hebt. Onderdeel van deze Lelek-route is het verstopte kasteel Pedasa. Een bijzondere historische plek waar de tijd heeft stilgestaan en je een beeld krijgt van het leven van de eerste bewoners ‘de Lelek’.

Efeze
Een van de meest beroemde opgegraven steden ter wereld. Rome was nog niet bekend en Athene was nog maar een dorpje toen Efeze al de hoofdstad van Klein-Azië was met 250.000 Inwoners. In Efeze ligt een van de 7 wereldwonderen, namelijk de Artemistempel. Tegenwoordig is daar nog maar weinig van te zien, maar buiten dat is Efeze nog steeds indrukwekkend:

  • Wandel over de beroemde marmeren straten van Efeze en waan je in de Griekse en Romeinse tijd.
  • Neem een kijkje in de gigantische bibliotheek, de Celciusbibliotheek waarvan de gevel bijna in zijn geheel is opgegraven.
  • Ongelooflijk is het amfitheater dat een van de grootste van de wereld is en waar 80.000 toeschouwers kunnen plaatsnemen.

Pamukkale
Een tweede hoogtepunt van Turkije is het katoenen kasteel. Dit is de Nederlandse vertaling voor het zeer bekende Pamukkale. Waad met blote voeten door het thermale water en voel hoe lekker zacht en warm dit aanvoelt. De omgeving strekt zich voor je uit in een decor van sneeuwachtige formaties. Nadien is de wandeling door de ongerepte natuur, met alle opgravingen in de opgegraven stad Hierapolis en de dodenstad Necropolis, een hele bijzondere ervaring. Het is een waar hoogtepunt dat niet gemist mag worden!