De manier van reizen is aan het veranderen. Vliegtuigmaatschappijen en “hotelbed- banken” gaan steeds meer zorg dragen voor mensen die individueel op reis willen. Denk aan de grote platformen waar je vandaag de dag je ticket koopt en waar je een hotelkamer boekt.

Maar juist de kleine verschillen maken dat een reis een bijzondere ervaring wordt; een specifieke doelgroep, het snelle handelen, de transfers die voor je geregeld worden, de betere hotels voor een leuke prijs en de persoonlijke service en kennis die je ter plaatse tot je beschikking hebt in je eigen taal.

Dat maakt dat het prettig en vertrouwd aanvoelt als op vakantie bent.

Wij maken dit verschil al ruim 20 jaar. We weten er op elke zomerbestemming, met de juiste contacten en een fijne samenwerking, voor te zorgen dat je met plezier op vakantie bent. Dat er voor je gezorgd wordt. Met de operationele professionele ervaring in de broekzak, kennis van de verschillende talen en de juiste contacten op alle vlakken van de toeristische sector maken dat je echt kan genieten en nog belangrijker, dat je ontzorgd wordt.

Juist omdat wij een persoonlijke band met kanker hebben en de ins en outs van het toerisme kennen is het een fantastische volgende stap om vakanties te mogen organiseren voor jou.

Want jij hebt het verdiend om ontzorgd te worden, te verwerken en te genieten van de ‘Joy of Life’ .

MENSEN ACHTER JOY & MEMORY

Kanker heb je nooit alleen. Daarom hebben we gekozen om te werken met mensen die ook kanker hebben gehad of zoals Judith, partner zijn van iemand met kanker.

Het is heel bijzonder om te werken aan een project dat zo dichtbij komt en je persoonlijk zo heeft geraakt.

De website en het hele branding design van Joy & Memory is gemaakt door SCREATIVE. Sylvia Faasse, die in Australië woont, en ook lymfeklierkanker heeft gehad.

De foto’s zijn gemaakt door Inga Mendelyte in Bodrum, die borstkanker heeft.

De coaching van Judith is ontstaan door de inspiratie van Mandy Ciere op Tenerife, die is overleden aan borstkanker en een lichtend voorbeeld van een echte strijdster was.

In Bodrum gaan we het light-up event voor kanker houden, vergelijkbaar met het lampionnen-event in Nederland. We doen dit op het strand van PAB, waarvan de eigenaar kanker gehad heeft.

Elke partner, elke excursie, elk bijzonder restaurantje. Het zal altijd een warm bad zijn met begrip, herkenning en vooral erkenning.

TEAM MEETING

Judith

Murat