Zeilcruise op maat

Een hele bijzondere ervaring is een zeilcruise maken tussen de Griekse en Turkse heuveltoppen. Hier is het zeewater prachtig blauw en kun je verschillende baaitjes en plekken bewonderen, waar je met de auto niet zo makkelijk komt.

Van het vliegveld brengen we je in een half uurtje naar het schip voor de cruise (en na afloop word je ook weer afgezet op het vliegveld). Jullie gaan direct aan boord en na een Nederlandse introductie van de Turkse bemanning, een drankje en klein hapje wordt er meteen gevaren, heerlijk de zee op. De eerste avond slapen we in een baai en is het ook mogelijk om de nacht op het dek te slapen! Natuurlijk is er genoeg tijd om te zwemmen, te snorkelen en met de SUP’s en kano te varen maar ook om lekker met een wijntje op het dek te zitten. Het kan allemaal!

De Flaka-schepen hebben 4 bemanningsleden (allen zijn gevaccineerd), bestaande uit een kapitein, een kok en twee stewards voor de bediening en die ook helpen bij het zeilen.

Uniek is het zeilen. Iedere dag en zo veel mogelijk. Dus heerlijk de motor uit en genieten van de wind, de zeilen en de zee.

Hieronder een idee van een paar routes maar het mag uiteraard ook iets heel anders zijn!

1. EXCLUSIEF JULLIE EIGEN SCHIP MUSANDIRA II MET 5 HUTTEN EN MASTER CABIN

Musandira heeft een nieuwe 5 Cabin-indeling met een grote Master Suite met aparte douche en toilet en een groot tweepersoonsbed. Ideaal voor als je een eigen grote, open cabine wilt met voldoende privéruimte en een heerlijke grote kamer. Verder beschikt het schip over 4 cabines, een prachtig groot zonnedek, een grote loungeruimte voor en achter en een uitmuntende verzorging door 4 crewleden.

Voor de aanvraag van beschikbaarheid, prijzen en data klik hier.

2. EXCLUSIEF JULLIE EIGEN 6 HUTTEN SCHIP KAPTAN YARKIN

Kaptan Yarkin is het grotere schip met 6 cabines, allemaal met eigen badkamer en toilet. Een prachtig zeilschip met 4 bemanningsleden en veel ruimte voor entertainment, inclusief een groot loungedeck op het voordek.

Voor de aanvraag van beschikbaarheid, prijzen en data klik hier.

3. EXCLUSIEF ONS LUXERE SCHIP**** KAVANCA

De meest luxueuze gulet is ook de jongste aanwinst. Dit prachtige zeilschip is geheel naar eigen smaak aangepast. En wat een luxe! Met heerlijke matrassen en extra grote bedden, een wellnesspakket voor iedere gast en natuurlijk de overheerlijke gerechten en cocktails aan dek. Bring it on Kavanca!

Voor de aanvraag van beschikbaarheid, prijzen en data klik hier.

Golf van Gökova, natuur route:
We vertrekken uit Bodrum, gaan dan naar het oosten waar we richting de golf van Gökova varen en daar een aantal prachtige baaien en kleine dorpjes bezoeken. Het is een gemoedelijke route, veel natuur en rustig. Onderweg vind je idyllische plekken als English Harbor waar we aan land eten, Jedi Adasi (Zeven Eilanden) maar ook dorpjes als Ören (met een kleine lokale markt) en Cökertme. Er is natuurlijk voldoende tijd om aan land te gaan, wandelingen te maken en cultuur op te snuiven. Zo zijn er oude opgravingen en een prachtig theater dat midden in de bossen ligt en door én voor Cleopatra gebouwd lijkt te zijn. En natuurlijk zijn er de kleine dorpjes waarbij je ook de kans krijgt om naar een lokale markt te gaan en de familie van de crew te ontmoeten. Het is allemaal mogelijk en vooral, je bedenkt het samen met de kapitein die je heel graag het mooiste uit de omgeving wil laten zien.

We kunnen ook naar Griekenland varen vanaf Bodrum:

We vertrekken uit Bodrum, gaan dan naar het noorden en komen onderweg verschillende eilanden tegen zoals, Kos, Kalymnos, Leros, Lipsi, Arki, Patmos en Telendos. Een super mooie reis en natuurlijk weer heel veel te zien. Er is op de eilanden de mogelijkheid verschillende plaatsen te bezoeken, wat stranden op te zoeken maar ook heerlijk in een stille baai te ankeren en er een nacht lekker onder de sterren te slapen. Natuurlijk zijn hier variaties op, kunnen we het uitbreiden of combineren met de Turkse kust, wat je maar wilt. We zijn flexibel en hebben geen ‘vaste’ routes. Het is een op maat gemaakte zeilreis waar we zo veel mogelijk met jullie wensen gaan rekening houden. Tenslotte is de ‘mooiste’ reis ons doel en zijn andere routes dus mogelijk.

Alles aan boord en uniek bij Flaka:

 • Duurzaamheid is belangrijk:
  • Door het gebruik van zonnepanelen hebben we altijdstroom (220volt) en draait de generator minimaal;
  • Telefoons en tablets kunnen dus de hele dag in de hut worden geladen via 2 USB.
 • Kluisje in de hut aanwezig
 • Alle 6 hutten hebben een ventilator en er kan ook aan dek geslapen worden!
 • Speciale(nieuwe) Comfort CS Posturepedic TM matrassen!
 • 4 crewleden aan boord,de Kapitein, de kok en twee stewards
 • Alle bedragen zijn inclusief de lokale belastingen en BTW (KDV)
 • Gratis Wifi aan boord aanwezig
 • Iedere kamer heeft een eigen douche en toilet
 • Snorkelspullen, spellen e.d. zijn aan boord
 • Watersporten mogelijk – waterski – ringo – fly boarden – wakeboard
 • 2 SUP’s(standup peddle board) en er is een kano mee!

Mogelijkheden om te boeken zijn van april tot en met oktober.
8 dagen zaterdag tot t/m zaterdag